Inbegrepen

Alle jeugdleden zijn bij Scouting secundair WA verzekerd. Afhankelijk van de activiteit, bijvoorbeeld zomerkamp, wordt door de vereniging waar nodig bijverzekerd.

Wie lid wordt van Scouting wordt daarmee ook lid van Scouting Nederland, de landelijke bond. Hiermee heeft elk jeugdlid toegang tot de regionale, landelijke en zelfs internationale activiteiten van Scouting.

De Scoutinggroepen in Kampen maken onderdeel uit van Regio Overijsselse Vechtstreek en Admiraliteit de Hanze. Jaarlijks zijn er verschillende regionale activiteiten waar aan wordt deelgenomen. Een voorbeeld zijn de regionale wedstrijden.

Leden krijgen periodiek Scouting Magazine, het ledenblad. Elke leeftijdsgroep heeft hierin een aantal pagina’s.

Tenslotte hebben alle leden toegang tot de Scoutshop (de eigen winkel) en ruim 30 kampeerterreinen in Nederland die in eigen beheer zijn.

297 thoughts on “Inbegrepen

Comments are closed.